huis  2980 Zoersel
huis  2980 Zoersel
huis  2980 Zoersel
huis  2980 Zoersel
huis  2980 Zoersel
huis  2980 Zoersel
2980 Zoersel€ 4.450.000
5
3
Ja
Dit prachtig pand genaamd het 'Zoerselhof' werd gebouwd in 1970 en gerestaureerd in 1989 naar de oorspronkelijke vorm van het pand. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 1.000 m2 op een privédomein van 15ha. Het interieur van de woning heeft een moderne afwerking.

Op het gelijkvloers is er een ruime inkomhal aanwezig met authentieke trap en grote open haard. Wanneer men binnenkomt merkt men meteen de grote raampartijen op waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. Dit zorgt voor een open en rimtelijk gevoel doorheen het hele gebouw. Verder bevinden er zich op het gelijkvloers nog een conferentiezaal (die opgesplitst kan worden), een ruime bureau, een semi-industriële keuken en 2 aparte toiletten. Het gebouw beschikt over een lift en noodtrap die alle verdiepen bereikt. 

Op de eerste verdieping (die bereikbaar is via de originele houten trap) bevindt zich de woonvertrekken. Er is een uitgeruste leefkeuken, eetkamer, woonkamer met openhaard, master bedroom met ensuite badkamer, een badkamer met 3 lavabo's voor de overige 3 slaapkamers. Iedere ruimte biedt uitzicht op het domein dat zorgt voor een oase van rust.

De tweede verdieping herbergt een expositieruimte, biljartzaal, 4 bureauruimtes, een apart toilet en een logeerkamer met badkamer. 

Het laatste verdiep biedt toegang tot een speelruimte/bergruimte. Er is dus een zolder- en een kelderruimte aanwezig die gemakkelijk bereikbaar en bruiknaar zijn via de trap.

De buitenruimte van dit prachtige pand omvat een Franse voortuin met oprijlaan die bij het binnenrijden een uniek zicht geeft op het pand. Er is een parking voorzien uit het zicht van de oprijlaan om het beeld bij binnenkomst niet te verstoren. De achtertuin is een Engelse parktuin waar gekozen is voor een minder strenge architectuur dan vanvoor. Je kan op het 15ha grote domein uitgebreide boswandelingen doen waarbij je hedendaagse kunstwerken kan terugvinden die opgenomen worden in hun omgeving. In de Engelse tuin draait het om de reeds bestaande natuur zijn gang te laten gaan. 
Er hoort nog een garage voor 3 auto's bij het pand en een voormalig koetshuis. Het koetshuis deed in het verleden dienst als clubhuis voor een tennisvereniging. Op het gelijkvloers is er dus een bar aanwezig, kleedkamers, douches en toiletten. Bij de tennisclub horen ook de 3 tennisvelden en een aparte parking zodat bezoekers niet via de oprijlaan van de privéwoning moesten komen. Boven het voormalige clubhuis bevindt zich een ruim appartement met open keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer met toilet, een apart toilet en een kleine zonderruimte.

Technische kenmerken

Referentienummer
5076694
Bewoonbare oppervlakte
1000m²
Grondoppervlakte
308m²
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Terras
1
Tuin
ja
Garage
1
EPC
201kWh/m²
EPC Code
20190917-0002195769-RES-1
Bouwjaar
1787
Overstromingsgevoeligheid
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Transactie
te koop
Stedenbouwkundige vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bodemattest
nee
Geïnventariseerd
nee
Beschermd erfgoed
nee
Edith

Contacteer uw makelaar

Edith Koenraadt
M 32 476 54 23 22
T 03/770.82.52

info@ahpartners.be

Zoerselhofdreef 40, 2980 Zoersel

Ik zou graag (vrijblijvend) meer informatie over dit pand verkrijgen.

Vraag uw gratis schatting aan
x

OPTIMALISEER UW VERKOOP

Vraag een GRATIS waardebepaling aan van uw eigendom en ontdek wat uw eigendom realistisch mag kosten.

telefoon icoon