commercieel  2060 Antwerpen
commercieel  2060 Antwerpen
commercieel  2060 Antwerpen
commercieel  2060 Antwerpen
commercieel  2060 Antwerpen
commercieel  2060 Antwerpen
commercieel  2060 Antwerpen
commercieel  2060 Antwerpen
commercieel  2060 Antwerpen
commercieel  2060 Antwerpen
2060 Antwerpen€ 1.285.000

Topgelegen multifunctioneel handelspand met magazijn/atelier en 3 appartementen (beschikbare oppervlakte >800 m2).


 


Achter de karaktervolle interbellumgevel (met stalen vlaggemast en smeedijzeren sierreling op de dakrand!) bevindt zich een groot magazijn met achterhuis. Boven het magazijn zijn er 3 tweeslaapkamer appartementen. Het pand heeft twee huisnummers (39 en 41) en twee ingangen, en dus diverse mogelijkheden.


 


Magazijn


Via de grote geautomatiseerde poort (H 3m6, B 6m) betreedt men het ruime gelijkvloerse magazijn/atelier (+/- 320m2) waar, tot, bv. minstens 10 auto’s kunnen worden gestald. Via de trap achteraan bereikt men het achterhuis dat op het eerste verdiep (+/-160 m2) is gelegen. Met als indeling : Een hal, een lange brede gang, een toilet, en 5 ruime kamers voorzien van grote dakramen. Vanuit de gang is de patio/binnenterras via twee deuren, bereikbaar (+/- 48 m2).


 


Appartementen


De aparte ingang (voorzien van videofoon) naast de grote poort komt uit in de trappenhal (met authentieke smeedijzeren trapleuning) die naar de 3 appartementen leidt. De appartementen ( elks +/- 95m2 groot) hebben ongeveer dezelfde indeling : Inkomhal met gastentoilet en lavabo, twee ruime slaapkamers, ruime living/leefruimte, aparte ingerichte keuken, badkamer met toilet en douche en/of ligbad.


 


Gebouw


Het gebouw uit de jaren dertig heeft een stevige betonnen en stalen structuur met gemetste voor- en achtergevels met spouw. Het gebouw is in 2006 volledig gestript en gerenoveerd. Zo zijn het pleister, de vloeren en de leidingen vervangen en vernieuwd. Zo ook alle ramen (Schüco) die voorzien zijn van dubbel glas (met aan straatzijde extra geluidswerend glas) en elektrische rolluiken. Elk appartement is voorzien van een gascondentatieketel (Vaillant), een airco installatie (Mitsubishi) en balansventilatie (Zehnder). In 2018 zijn alle daken vernieuwd en geïsoleerd op zowel het magazijn als op het hoofddak boven de appartementen. Ook is op het hoofddak een dakhuisje voorzien als technische ruimte, en is er de mogelijkheid tot de aanleg van een extra terras of zelfs de eventuele opbouw van een extra verdiep.


 


Ligging


Het gebouw heeft een topligging : Diverse invalswegen (Waaslandtunnel, E17, Antwerpse Ring, Singel, E313 en Noorderlaan), openbaar vervoer, scholen (Het Groene Eilandje, Technicum De Londenstraat, AP Hoge School), Park Spoor Noord, en het nieuwe ZNA Cadix ziekenhuis. Nabij zijn er diverse handelszaken.

Technische kenmerken

Referentienummer
6005361
Bewoonbare oppervlakte
800m²
Tuin
nee
Garage
10
Bouwjaar
1930
Overstromingsgevoeligheid
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Transactie
te koop
Stedenbouwkundige vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige bestemming
gemengd woongebied
Dagvaarding en herstelvordering
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bodemattest
ja
Geïnventariseerd
nee
Beschermd erfgoed
nee
Edith

Contacteer uw makelaar

Edith Koenraadt
M 32 476 54 23 22
T 03/770.82.52

info@ahpartners.be

Oranjestraat 39/41, 2060 Antwerpen

Ik zou graag (vrijblijvend) meer informatie over dit pand verkrijgen.

Vraag uw gratis schatting aan
x

OPTIMALISEER UW VERKOOP

Vraag een GRATIS waardebepaling aan van uw eigendom en ontdek wat uw eigendom realistisch mag kosten.

telefoon icoon